deltag nu for at vinde

Konkurrencen er i fuld gang. Deltagerne har nu mulighed for at vinde en fantastisk præmie. For at deltage skal du blot udfylde formularen på hjemmesiden og sende den inden udløbsdatoen. Vinderen vil blive udtrukket tilfældigt blandt alle gyldige tilmeldinger. Så skynd dig at deltage, så du ikke går glip af denne enestående chance.

Lær mere om præmierne

Præmierne i denne konkurrence er virkelig imponerende. Hovedpræmien er den ultimative teknologiske pakke, som indeholder en topmoderne smartphone, en bærbar computer og et trådløst høretelefonsæt. Derudover vil der også blive trukket lod om et gavekort på 5.000 kr. til en online butik, som kan bruges til at shoppe alt fra elektronik til husholdningsartikler. Besøg siden for at deltage i konkurrencen og få chancen for at vinde en af disse fantastiske præmier.

sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du udfylde et simpelt online-skema på vores hjemmeside. Skemaet indeholder felter, hvor du skal indtaste dine kontaktoplysninger såsom navn, adresse og e-mailadresse. Når du har udfyldt alle felter, skal du trykke på “indsend” for at registrere din deltagelse. Vinderen vil blive udtrukket blandt alle deltagere og kontaktet direkte. God held.

Fristen nærmer sig – skynd dig

Tiden er ved at rinde ud, så skynd dig at deltage i konkurrencen, hvis du vil have chancen for at vinde. Fristen udløber snart, så vent ikke for længe med at sende din tilmelding. Konkurrencen har fået stor opmærksomhed, og der er allerede mange, der har kastet sig ud i at prøve lykken. Vær med fra starten, så du ikke går glip af muligheden for at vinde den attraktive præmie.

Tidligere vinderes oplevelser

Tidligere vindere har haft en fantastisk oplevelse med at deltage i konkurrencen. “Jeg var så begejstret, da jeg modtog beskeden om, at jeg havde vundet,” fortæller Mads, som vandt forrige år. “Præmien var helt fantastisk, og det var en stor glæde at kunne dele den med min familie.” Også Sofie, som vandt for to år siden, var begejstret: “Det var en helt uventet overraskelse at vinde, og præmien betød meget for mig i en periode, hvor økonomien var stram. Jeg kan varmt anbefale andre at deltage.”

Hvad kan du vinde?

Du kan vinde en uges ferie for to personer til en af de smukkeste destinationer i Skandinavien. Ferien inkluderer fly, hotel og halvpension. Derudover trækker vi lod om 10 gavekort på 500 kr. til en af vores samarbejdspartnere. Så skynd dig at deltage, chancen for at vinde er stor.

Sådan fungerer konkurrencen

Konkurrencen er simpel. For at deltage skal du blot udfylde et online-formuler med dine kontaktoplysninger. Når konkurrenceperioden er slut, trækker vi lod blandt alle deltagere og kårer en heldig vinder, som modtager den store hovedpræmie. Præmien består af en rejse for to personer til en populær feriedestination i udlandet. Vinderen vil blive kontaktet direkte af os for at få yderligere oplysninger til præmiens afhentning. Så vent ikke for længe – tilmeld dig nu for at være med i trækningen.

Konkurrencen er åben for alle

Konkurrencen er åben for alle, der opfylder de grundlæggende krav. Alle, der er fyldt 18 år og bor i Danmark, kan deltage. Der er ingen begrænsninger på antallet af deltagere, så alle har en fair chance for at vinde. Vinderen vil blive udtrukket ved lodtrækning blandt alle gyldige tilmeldinger. Så uanset om du er ung eller gammel, erfaren eller nybegynder, så er dette din mulighed for at vinde de fantastiske præmier. Tilmeld dig nu for at være med i konkurrencen.

Bliv en af de heldige vindere

Deltag nu for at være med i lodtrækningen om en af de fantastiske præmier. Blandt alle deltagere vil vi trække lod om 5 spændende hovedpræmier. Vinderen får en luksusferie for to personer, en iPad, et gavekort på 5.000 kr., en smart smartwatch og en stor kontantpræmie. Der vil også blive trukket lod blandt deltagerne om 10 ekstra præmier, som hver især består af et gavekort på 1.000 kr. Så skynd dig at deltag nu for at være med i kampen om de attraktive præmier.

Deltag nu og vær med i lodtrækningen

For at deltage i lodtrækningen skal du blot udfylde formularen på vores hjemmeside. Det tager kun et par minutter. Når du har udfyldt formularen, er du automatisk med i lodtrækningen om den fantastiske hovedpræmie. Vinderen bliver trukket den 1. juni og vil blive kontaktet direkte. Så skynd dig at deltage, så du ikke går glip af chancen for at vinde.