Vind en iPad – her er din chance.

For at deltage i konkurrencen skal du udfylde et simpelt online-skema. Skemaet finder du på vores hjemmeside. Her skal du angive dit navn, din adresse og din e-mailadresse. Når du har udfyldt skemaet, er du automatisk med i lodtrækningen om den flotte iPad. Vinderen vil blive udtrukket tilfældigt og kontaktet direkte. Så skynd dig at deltage – chancen for at vinde er stor.

Præmier og betingelser

Præmien i denne konkurrence er en iPad. Vinderen vil modtage en iPad-tablet, som er den nyeste model fra Apple. Konkurrencen løber indtil den 31. december , og vinderen vil blive udtrukket og kontaktet herefter. For at deltage skal du blot udfylde formularen på konkurrencesiden – Vind en iPad. Deltagelse er gratis, og der er ingen yderligere betingelser eller forpligtelser. Vinderen vil blive udvalgt ved lodtrækning blandt alle gyldige deltagere.

Konkurrencens regler

For at deltage i konkurrencen skal du udfylde et simpelt spørgeskema på vores konkurrence nyheder-side. Spørgeskemaet indeholder kun få spørgsmål og tager kun et par minutter at besvare. Vinderen af iPaden vil blive udtrukket blandt alle deltagere, der har besvaret spørgeskemaet korrekt. Konkurrencen løber i en begrænset periode, så skynd dig at deltage, hvis du vil have chancen for at vinde.

Hvem kan vinde?

Alle personer, der bor i Danmark, kan deltage i konkurrencen om at vinde en iPad. Der er ingen begrænsninger på alder, køn eller bosted. For at deltage skal man blot udfylde en simpel online-formular med sine kontaktoplysninger. Vinderen vil blive udtrukket tilfældigt blandt alle gyldige tilmeldinger. Konkurrencen løber i en begrænset periode, så skynd dig at deltage, hvis du gerne vil have chancen for at vinde den eftertragtede iPad.

Tidligere vindere fortæller

Tidligere vindere har været begejstrede for at modtage en iPad. “Det var en fantastisk overraskelse at vinde. Jeg nød at kunne bruge iPaden til at surfe på nettet, se film og holde kontakt med venner og familie,” fortæller Jens, som vandt for et år siden. Også Sofie, som vandt for to måneder siden, er glad for sin iPad. “Den er så nem at bruge og har mange nyttige funktioner. Jeg anbefaler alle at deltage i konkurrencen,” siger hun.

Nemt at deltage

Deltagelse i konkurrencen er yderst simpel. Udfyld blot formularen på hjemmesiden med dine kontaktoplysninger, og du er automatisk med i lodtrækningen om den eftertragtede iPad. Der er ingen yderligere krav eller betingelser – du skal blot sørge for at indsende dine oplysninger inden udløbet af konkurrenceperioden. Så er du med i kampen om at vinde den flotte præmie.

Hvad kan du bruge iPaden til?

En iPad kan bruges til mange forskellige formål. Den kan fungere som en praktisk rejseledsager, hvor du kan læse e-bøger, se film og videoer, lytte til musik og holde dig opdateret på nyheder og sociale medier. Derudover kan den være et effektivt arbejdsredskab, hvor du kan skrive dokumenter, lave præsentationer og holde styr på dine kalendere og opgaver. Ikke mindst kan en iPad være en fantastisk underholdningskilde, hvor du kan spille spil, tegne og kreere indhold. Uanset om du er på farten eller derhjemme, så kan en iPad gøre din hverdag mere effektiv og underholdende.

Sådan udnytter du din iPad

Når du har vundet din iPad, er der adskillige måder, du kan få det meste ud af den. Først og fremmest er der et hav af apps, som kan gøre din iPad endnu mere nyttig. Uanset om du har brug for produktivitetsværktøjer, underholdning eller kreative muligheder, findes der en app, der passer til dine behov. Derudover kan du bruge din iPad som en mobil arbejdsstation, hvor du kan tjekke e-mails, skrive dokumenter og endda deltage i videomøder. IPad’ens lange batteritid og bærbare design gør den ideel til at tage med på farten. Endelig kan du også bruge din iPad til at streame film og tv-serier, læse e-bøger og meget mere. Med de rette apps og funktioner kan din iPad blive et uundværligt redskab i din hverdag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe varer konkurrencen? Konkurrencen løber i 4 uger fra den 1. juni til den 30. juni. Vinderen vil blive udtrukket og kontaktet umiddelbart efter konkurrencens afslutning. Hvem kan deltage? Alle personer bosiddende i Danmark over 18 år kan deltage. Medarbejdere hos arrangøren og deres nærmeste familie kan ikke deltage. Hvordan deltager jeg? For at deltage skal du udfylde tilmeldingsformularen på vores hjemmeside med dine kontaktoplysninger. Vinderen vil blive udtrukket tilfældigt blandt alle gyldige tilmeldinger. Hvad vinder jeg? Vinderen modtager en iPad med Wi-Fi og 32GB lagerplads. Prisen kan ikke ombyttes til kontanter.

Deltag nu og vind.

For at deltage i konkurrencen skal du blot udfylde formularen nedenfor med dine kontaktoplysninger. Vinderen bliver udtrukket den 1. juni og kontaktet direkte. Konkurrencen er åben for alle danske statsborgere over 18 år. Vinderen modtager en iPad Air 2 med 32 GB lagerplads. Tilmeld dig nu for at være med i lodtrækningen.